Website Stats and Website Valuation

Министерство за образование и наука

- mon.gov.mk

Министерство за образование и наука. Ministry of Education and Science. Ministria e arsimit dhe shkencës

  386,450   $ 16,740.00

ALFA TV

- alfa.mk

Алфа ТВ

  289,672   $ 22,140.00

Министерство за финансии

- finance.gov.mk

  717,700   $ 1,200.00

Сител Телевизија

- sitel.mk

  720,524   $ 1,200.00

Народна банка на Република Македонија

- nbrm.mk

Web страната на НБРМ содржи податоци и информации за монетарната политика, банкарскиот систем, банкарската супервизија и регулатива, финансиската стабилност, истражува~ката...

  580,924   $ 1,440.00

Е-Дневник

- ednevnik.edu.mk

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи...

  334,008   $ 19,440.00

Нова Македонија - Насловна

- novamakedonija.com.mk

НОВА МАКЕДОНИЈА, ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ДНЕВЕН ВЕСНИК

  107,968   $ 80,400.00

CRNOBELO.com

- crnobelo.mk

CRNOBELO.com е портал кој нуди вонвременски содржини чија примарна цел е да ги забавува посетителите, но и да им нуди содржини кои се корисни во секојдневното живеење.

  774,479   $ 1,200.00

Ohrid Vacation, Travel, Tourism, Visit Ohrid - Official Web Site of the...

- ohrid.com.mk

ohrid.com.mk is the official web site of the municipality of Ohrid.

  3,347,688   $ 240.00

Едношалтерски Систем

- crm.com.mk

  1,399,375   $ 720.00

Turning technology into business value | Seavus

- seavus.com

Seavus® is a software development and consulting company with a proven track-record in providing successful enterprise-wide business solutions. The company has over 600 IT...

  777,842   $ 1,200.00

Дома | blizoo - Пакети со 3 услуги, Пакети со 2...

- blizoo.mk

изгодно решение за провеждане на градски и национални разговори

  326,667   $ 19,440.00

МАРнет - Македонска Академска Истражувачка Мрежа

- marnet.mk

Мисијата на МАРнет е обезбедување на услуги на национално и меѓународно вмрежување на Македонската академска истражувачка и образовна заедница.

  511,890   $ 1,680.00

Дома - ONE

- one.mk

ONE Telekom Slovenia Group

  331,592   $ 19,440.00

Т-Home: t-home.mk / Дома

- t-home.mk

  241,772   $ 26,460.00

Управа за Јавни Приходи на Република Македонија

- ujp.gov.mk

Како даночен орган кој функционира единствено на територијата на Република Македонија, УЈП оперативно ја спроведува даночната политика и врши наплата на даноци и други јавни...

  188,353   $ 46,200.00

Социјалдемократски Сојуз на Македонија

- sdsm.org.mk

Социјалдемократски сојуз на Македонија

  144,847   $ 60,000.00

Стопанска Банка - Дома

- stb.com.mk

  159,850   $ 54,000.00

Вечер

- vecer.mk

  10,916   $ 2,273,760.00

Вест

- vest.mk

Вест

  98,442   $ 106,560.00

...
Vulnerability Scanner
SiteLock